Startsidan

Vinterns sista dag?

Valborg imorgon! Historiskt sagt vinterns sista dag! :D Låt hoppas på varmare väder nu och en vecka utan regn och iskalla vindar! Man är ju lagom trött på att varje morgon fundera på om det är värt att skippa mössa och vantar. Ett tag kunde jag gå i min skinnjacka men det går ju inte nu :o På tok för kallt! Imorgon hoppas jag och vännerna iaf på grillväder!

Det här med LCHF går framåt tror jag. Jag vet förvisso inte om det är något vi kommer hålla på under en längre tid, kanske bara några månader, för det verkar för tillfället som en dyr metod x) Det känns som vi är i affären varje dag! Det är antagligen bara för att vi är newbies och inte kan uppskatta hur mycket t.ex turkisk yoghurt det behövs till våra smoothies eller hur många ägg vi äter i veckan... Det är småutgifter och väldigt rörigt men troligen är det sådant vi får bättre koll på med tiden. Dessutom behöver man ju testa de olika rätterna innan man vet att de är ok. Tyvärr är rätterna ofta väldigt små så om man vill ha mat till lunch dagen efter får man räkna med att man kanske behöver fördubbla receptet. Det är btw meningen att rätterna ska vara små för man ska ju bli mätt på väldigt lite om man gör rätt.

Gårdagens middag tog jag för en gångs skull bild på ;) Eftersom jag åt själv denna lördag gjorde jag ingen ordentlig måltid utan tog lite vad jag hittade i kylen. Det fick bli lite bacon, ägg, stekta champinjoner med smält brieost i, stekt zucchini samt tzatzikisås. Detta ska nog egentligen räknas som lunch men för lilla mig räcker det gott till middag :) Hunden fick dessutom lite av baconet.

Jag tog bilden ovan innan jag hade lagt på äggen och tzatzikin så om ni blir förvirrade, don't be :)

Jag testade på att göra egen LCHF-müsli igår. Nja, jag kan väl säga att jag egentligen bara är ett fan av Start-müslin och den är ju dränkt med socker x) Jag behöver rikligt med bär för att äta filen. Fast müslin luktar lite som halvbrända popcorn så det kan vara det, hehe ;)

Jag är riktigt nöjd med min förhoppningsvis nya träningsrutin! Denna vecka har jag tränat 30-50 minuter varje dag förutom i onsdags. Yeay!! :D Väldigt uppfriskande! Bäst att hålla måttet denna vecka också ^^)

Syrran tog btw en bild på mig och kissemissen när vi sov i natt (med kameran i mobilen) x) Morris gillar att dela kudde ^^


Snart fredag!!

Äntligen var det den 25:e! Pengar på kontot >.<

Det var lika bra att fylla på månadskortet direkt igår morse så att det var gjort! ^^) Det kändes fint att det slutar gälla den första juni! Precis på håret! Jag slutar skolan samma datum nämligen :) Feels good! Inga fler månadskort förrän i september! Sommarkortet börjar dessvärre inte gälla förrän den 15 juni men det lär förhoppningsvis bara vara Ystad (körskolan) jag behöver åka till under dessa få dagar. Ystad kostar ändå hälften så mycket än Malmö att åka till :)

Bildkälla

Jag och min grupp satt större delen av gårdagen och jobbade med våra ljudklipp. Soundtrack Pro är den mjukvara vi jobbar med för denna uppgift. Lite osis hade vi då nästan allt arbete försvann när vi skulle spara :P Det var bara att göra om idag >.< Efter drygt en timme blev det ironiskt nog brandövning ute i regnet. De har två brandövningar per år på skolan och jag har lyckats vara närvarande för båda :P Mindre kul. Efter så mkt strul tyckte jag att vi inte skulle få fler motgångar men ack, när vi skulle exportera arbetet från Final cut till Quick time försvann ljudklippet någonstans på vägen. Denna gång har vi dock allt sparat på tre olika platser och i Soundtrack ser allt ut som det ska. Läraren tyckte att vi skulle titta på det under rasten imorgon för att se om han kunde lösa det. Vi har redovisningen imorgon så jag hoppas vi kommer på något >.< Min vanliga favorit-ursäkt för allt strul är såklart att det är Mac-datorer och Apple-program ;) Never mind the human factor ;)
Bildkälla

Någon som hört talas om LCHF-metoden? Antagligen, för det är inte något nytt längre. Min mor har bestämt sig för att börja utgå ifrån denna. Detta gör att jag också behöver göra det då jag inte ställer mig och gör två olika rätter ;) Eftersom vi ofta testar nya recept så kommer det nog bli intressant! Det finns en hel del goda recept :)  Vi har testat metoden nu i en vecka och har planerat middagarna i två veckor framåt. Jag kommer kanske lägga upp listan senare så att ni kanske blir sugna på att testa :)

Jag orkar inte gå in på vad LCHF innebär för tillfället men här är en bra länk för er som är nyfikna eller vill veta mer. Här!
Grunden är iaf att man ska undvika mat som har många kolhydrater och istället fokusera på mat som består av fett. Det är det som LCHF står för; Low Carb, High fat. Man låter kroppen förbränna fettintaget istället för kolhydraterna som man annars trycker i sig. När man äter alla kolhydrater låter man fettet lagras och detta blir ju helt logiskt överblivet fett.

En vanlig frukost kan bestå av ägg, räkor, någon dressing etc. Ofta föreslås det bacon. Jag tror inte riktigt att jag kommer satsa på så mkt kött och ägg på morgonen för jag föredrar lättare men näringsrika frukostar. Bacon så där på morgonkvisten tar lite emot. Imorgon lär jag t.ex äta naturell fil med jordgubbar i. Jag har gjort jordgubbssmoothie som jag ska med mig till skolan dessutom. Kanske inte fullt näringsrikt men bättre än en banan som jag åt idag :)


Bildkälla


På väg :o

Wotcher!

Fin dag idag! :) Soligt värre! Det fick bli en extra mini-runda med hunden efter vår vanliga promenad. Om det hade varit lite mer planering hade det väl kunnat bli längre men man torkar ut rätt snabbt haha. Istället blev det 20 min på cykel efteråt x) I fredags blev det faktiskt en hel timmes cyklande! :D Jag brukar sällan ha det tålamodet! Top model och några andra serier visades på TV samtidigt så det var iaf något att fokusera på.

Jag hoppas få en rutin med detta och det ser ljust ut än så länge :) I lördags och söndags blev det tyvärr inget för jag hade plötsliga andningssvårigheter av vissa anledningar så jag hade nog inte klarat av att anstränga mig även om jag hade försökt. :P Men allt som allt tror jag att en rutin kan skapas :) Jag är ju ingen träningsmänniska så jag är glad för det lilla ;D

Veckans skoluppgift kommer nog att bli intressant. Jag och två gruppmedlemmar ska spela in en massa ljud och klippa in dem i en tecknad film (2 min). Det är alltid kul att leka med ljud och filmklipp :) Förra veckan hade vi ju i uppgift att göra en trailer av filmen Hajen. Skitskoj!

Bild på mikrofonen vi ska använda oss av. För er teknikintresserade är det en M-audio microtrack 24 96. Det säger mig förstås nada :P


Jag är förresten nyklippt! Det fick bli en bild med webb-kameran. Jag har tillbaka min lugg! Den ser förstås lite ojämn ut i bilden men det är den inte egentligen. Det är kanske ljuset som spökar eller ojämn lockning med locktången.


Titanic 3D

Ikväll har jag varit och sett Titanic på bio! Jag var för ung för att se den när den visades på biograferna första gången. Detta känns som en sådan film som jag måste ha sett på bio och inte enbart hemma på vhs (även om jag har gjort det en miljon gånger).

Att filmen var konverterad till 3D märkes inte av. De måste ha glömt att lägga in det :P Jag är inget fan av 3D för övrigt då jag inte brukar tycka att det märks av och jag blir galen på brillorna! Jag sitter och tar av och på brillorna under hela filmens gång och jag får huvudvärk. Som tur var det ingen större skillnad att kolla på just denna film med eller utan glasögon. Det enda som var lite extra suddigt var ju texten men de talar ju engelska så text är ju inte nödvändigt. Allt som allt är Titanic fortfarande efter så många år en film som får mig att få tårar i ögonen och häpnas över hur allt är gjort och hur magnifikt fartyget var (iaf i filmen)!

Löpning i det fina vädret!

Wohoo, idag var det fint och varmt väder! Eftersom jag var ledig idag och eftersom jag har fått för mig att komma igång med lite inför sommaren-träning stod det motion på schemat :) En timmes löpning med hunden kändes lagom som inledning. 20 min motionscyklande framför TV:n fick det också bli :P Helt spontant liksom ^^) 

Jag är egentligen inget fan av löpning men med Lucky som löparkompis kan jag nog få till en bra rutin ^^) När jag/vi oftast håller oss till våra vanliga promenader i gång- och powerwalking-takt är det lätt att glömma Luckys (eller hundar i allmänhet) egentliga potential till fart. Det var härligt att se honom få springa loss :) 

Jag tror detta träningspass var en bidragande faktor till att min dubbellektion på körskolan gick så bra som den gjorde idag! Läraren tyckte att jag var väldigt lugn och trygg i mitt körande, woho! Nu anser han att jag ska boka in en tid hos min vanliga lärare så att hon får se om mina gratislektioner har gett någon verkan. Låt hoppas! Jag är riktigt trött på stadstrafik nu, framför allt alla dessa j*kla rondeller x)

Jag har tittat på en massa Border Collie-klipp på Youtube ikväll. Ta en titt på dessa om ni är intresserade! Jag hittade avsnitten från Dogs 101 där de pratar om just Border collies och även engelsk springer spaniel som Lucky också har drag ifrån. Han är ju blandras mellan dessa två raser. Han är nog mest BC men han har t.ex inte de uppåtriktade öronen som BC har. De är dock inte dessa långa och hängiga öron som spanieln har.

Dogs 101: Border collie

(Haha, "canine rocket scientist!")
 

Dogs:101 English springer spaniel

Dazzle's Dazzling Tricks - hunden Dazzle visar upp häftiga tricks.
 

Incredible Dog Tricks with Chase the Border Collie - typ samma tricks som Dazzle men ändå inte densamma.
 

Herding the cat - bara ett roligt och charmigt klipp x)
 

Border Collies - BCs leker med vatten. Lucky älskar också vattenslangen x)
 

Fönstershopping

Ikväll har det blivit fönstershoppande på H&M:s hemsida. Det kliar så i fingrarna! Nästa månad kanske jag kan inhandla något somrigt ^^)

Några plagg som mina ögon drogs åt!

En söt klänning för 99:-



Ett välbehövt basplagg, 49,50:-

Jag är i behov av en kofta som kan fungera som basplagg (99:-). Denna var söt och enkel :)


Och en till svart liten kjol skadar inte (49,50:-).

Min syster tyckte att jag skulle skaffa en sådan här klänning (149:-)


Denna är awesome (199:- ). Någonstans tror jag att jag har en liknande liggandes... Fast denna är finare.


Ett sött hårband hade faktiskt varit kul att ha. Somrigt...
39,50:-


Your mind will take you far, the rest is just pure heart

Tjohopp!

Dagens inlägg kommer att bestå av en superfin låttext som jag vill dela med mig av denna afton :) Den är för fin för att glömmas bort ^^) Låten sjöngs vid öppnings-och avslutningsceremonierna under de olympiska spelen 1996 i Atlanta. Celine Dion sjöng under öppningsceremonin och en barnkör sjöng under avslutningsceremonien. Ni kanske minns den som "The power of the dream".





"The power of the dream"
Textkälla: Här!

Deep within each heart
There lies a magic spark
That lights the fire of our imagination
And since the dawn of man
The strength of just "I can"
Has brought together people of all nations

There's nothing ordinary
In the living of each day
There's a special part
Every one of us will play

Feel the flame forever burn
Teaching lessons we must learn
To bring us closer to the power of the dream
As the world gives us its best
To stand apart from all the rest
It is the power of the dream that brings us here

Your mind will take you far
The rest is just pure heart
You'll find your fate is all your own creation
And every boy and girl
As they come into this world
They bring the gift of hope and inspiration

Feel the flame forever burn
Teaching lessons we must learn
To bring us closer to the power of the dream
The world in lights and hope and peace
We'll pray that you will always be
It is the power of the dream that brings us here

There's so much strength in all of us
Every woman child and man
It's the moment that you think you can't
You'll discover that you can

Feel the flame forever burn
Teaching lessons we must learn
(To bring us closer to) the power of the dream
The world in lights and hope and peace
(We'll pray that) it will always be
It is the power of the dream that brings us here

Feel the flame (forever burn)
Teaching (lessons we must learn)
(To bring us closer to) the power of the dream
(The world in lights and hope and peace)
We'll pray that it will always be
(It is) the power of the dream that brings us,

(The power of the dream)
(The faith in things unseen)
(The courage to embrace your fear)
(No matter where you are)
(To reach for your own star)
To realize the power of the dream
To realize the power of the dream


-Aldrig, någonsin x)

Såg den här skylten i morse utanför skolbyggnaden. Hur är det tänkt att kaninerna ska förstå meddelandet? ;) Hehe. 
 


Lite extra tågresande idag. Jag hade körlektion efter grupparbetet i skolan. Körandet gick finnemang! Jag jobbar fortfarande hårt med rondellerna av någon anledning x) Vänstersvängar i rondeller vill säga.  Kanske lite mycket att hålla koll på :P Annars har stadstrafikskörning blivit bättre. Nu när jag försöker fokusera mycket på placeringar hjälper det. Jag har underskattat vikten av det då jag brukade kolla blinkers först. Jag tror fortfarande att de gånger jag kommer till lektionen och är så där halvt vaken kör jag bäst haha. Jag hinner ju inte riktigt jaga upp mig för smågrejor och förblir lugn som en filbunke. De första typ 10 lektionerna tyckte läraren ju att det tog mig nästan 20 minuter för att koppla av och lektionen är ju bara på 40.


Bildkälla

Jag har gått tre gratislektioner nu med skolans praktikant :o Och tre nya är bokade nästa vecka! Det är fett nice! Det är ingen större skillnad att köra med praktikanten och lärarna så jag tycker att jag borde lära mig nya saker. Om inte så är det iaf gratis mängdträning! Det tar oss privat ändå 40 min fram och tillbaka att komma till stadsmiljö och bensinen kostar.

Ah på påskdagen skulle jag köra oss till släkten i Ystad. Jag tog E65:an utan problem men när det var dags att börja bromsa in snabbt efter de höga hastigheterna upptäckte jag att antingen hade bilen skeva bromsskivor eller så var hjulen felinställda då ratten skakade något fruktansvärt x) Inte det ultimata från att ha kört typ 90 kanske och ska komma ner i 40-50 med nedförsbacke, rondell och trång väg pga vägarbete x) Vanligtvis inga problem men när ratten skakade så mycket var det nästan en skakig upplevelse :P Jag hade i princip beklagat mig under större delen av resan att bilen kändes annorlunda så det fanns lite rätt i det. Jag lär inte köra mors bil förrän bromsarna/hjulen är fixade om jag ska köra i höga hastigheter x) Kanske vanliga landsvägar där det finns tid att bromsa ner i god tid men inte där det är hög kontrast på hastighet på kort tid :P

Bild från dagens tågresande :P


Rainy days

Tjohopp där ute i vårregnet!

Idag har det verkligen duggregnat hela dagen :P Samma igår. Jag funderar på att slå på rejält med gummistövlar imorgon! Det kommer såklart att kännas awkward att gå med sådana inne i stan men dessa två dagar har jag fått gå med vattenpölar i skorna i flera timmar. Nicht gut! X)



Idag fick jag äntligen mitt slutresultat för förra kursen i foto (Att kommunicera i bild)! Jag behövde ju komplettera min hemtenta i fotohistoria då jag hade skrivit för mycket. Jag fick faktiskt mitt första vg för texten :D Inte i kursen i sin helhet men det spelar ingen roll. På högskolan har jag aldrig avsiktligen strävat efter mer än G och är helt nöjd med det :) På grundskolan och i gymnasiet var det skandalöst om jag inte fick MVG X) Förutom i matte för där visste jag från början att jag var screwed :)

Miniatyr - klicka för att förstora



Jag tog några random bilder idag. Eftersom jag pendlar är jag i skolan minst 45 min tidigare än lektionerna börjar eftersom tågen för det mesta strular (annars hade jag kunnat ta tåget 30 min senare och ändå ha ca 20 min till godo).

Jag inledde med en bild på trappan vid huvudingången till den ena skolbyggnaden (Kranen). Den dag jag inte alls känner mig anfådd efter att ha gått i denna trappa är den dag jag har bra kondis X) När jag först började på K3 fanns det en rulltrappa här :P Det var tider det haha.

 

Uppe på C-plan (huvudplan). Det fick bli en kaffe i fiket ofc! Uppe med tuppen halv sju så en kaffe var en nödvändighet. I denna byggnad håller vi nog mest till på plan A och B. Det känns som rena bunkern trots att det är på marknivå. Vår egna lilla ateljé är nere på plan A. Idag var det plan B vi var på :)



Så här grått och trist var det imorse utanför skolan. Här ser man Ubåtshallen också till höger (den andra skolbyggnaden) :P



Här nedan är datorsalen vi var i idag och den enda jag har haft lektion i. Många timmar har fått spenderas här och ett x-antal tentor har man plågats genom x) Främst pga mitt hata/älska-objekt: Mac-datorer!! Senast idag sade jag att jag hade önskat mig en genomgång i Mac och det är ändå efter snart två år x)

Idag hade vi vår grundläggande genomgång i Final Cut :) Det är såklart inte samma som Windows Movie Maker eller Premiere men grunden verkar vara densamma och det är skoj! :) WMM har jag lekt med i tidigare och likt Photoshop kan man sitta och leka i timmar :) För veckans uppgift ska vi göra en trailer för filmen Hajen (1).



Den här j*kla cykeln har stått i detta klassrum sedan jag började på K3. Var ligger logiken i att en ensam cykel står i en datorsal ? Wtf?



Hoppas det blev lite fler bilder och mindre text denna gång :) Nu ska jag nog ta och titta på Hajen en extra gång eftersom vi ska klippa i den imorgon. Hajen har man sett onödigt många gånger på TV men det är bra att friska upp minnet!



Bildkälla


Photo a day; 31

Sista bilden av Photo a day-utmaningen! Finally! Den skulle egentligen läggas upp igår men ack så blev det inte :P Bilden ska återigen vara på mig själv. Jag tänkte att jag kunde ta bilden jag tog till min tablå-uppgift i skolan. Eftersom det är jag som är i bilden tycker jag att den kan räknas. Jag hade ändå tänkt lägga upp den. Jag blev nyligen godkänd i uppgiften. Varning för mycket text ;D Eftersom jag aldrig fick möjligheten att redovisa för klassen så kan jag göra det här till viss del haha :P

Vår tablå-uppgift gick ut på att vi skulle iscensätta en bild som skulle innehålla några symboler. Dessa symboler var det sedan tänkt att vi skulle analysera utifrån vår kära Erwin Panovskys analysteori :P Som vanligt är mina idéer något långsökta och det krävs att man är något insatt i miljöförstöring och i Benettons kampanjer (inte klädeskampanjerna!). När vi fick uppgiften tänkte jag direkt på Benettons kampanjer och jag ville göra en form av parafras med deras bildkoncept och med en twist på samhällsfrågan.

Om man har studerat Benettons kampanjer genom åren kan man förstå att de har jobbat med kontroversiella samhällsfrågor så som svält, sjukdomar och framför allt etnicitet. Med detta ville jag då ta upp miljöförstöring som min samhällsfråga. Den blåa pilatesbollen skulle symbolisera jorden som översvämmad och kablarna skulle vara vår konsumering av elektricitet och användning av jordens tillgångar. Kablarna skulle också symbolisera kedjor som håller jordens tillgångar i ett järngrepp. Jag i bilden skulle vara jordens befolkning, "the puppetmasters" (brist på översättning) som i sin tur håller i trådarna (i detta fall kedjorna). Den nonchalanta blicken var meningen.

Ingen har väl missat att t.ex Nederländerna egentligen ligger under havsytan? :P Det märks säkert inte i och med att de har skyddsvallar etc men principen att havsnivån stiger och kan drabba fler länder på liknande sätt är väl en varningssignal. Mer (men inte mkt x) ) om Nederländernas situation -->Här!

Användningen av Benettons bildkoncept kan man se dels på den gröna boxen (loggan) som Benetton alltid har med och dels på den vita bakgrunden och att det är fotograferat rakt på. Jag valde också att ha jeans på mig då detta är ett drag som många har kritiserat i Benettons kampanjer. Jag har lagt till två alternativa bilder som var aktuella men som inte klarade urvalet. I dem ser man att jag hade raggsockor under fototillfället, lol! X) Det var inte planerat! Egentligen var det min syster som skulle hålla i bollen men jag blev mer nöjd med bilderna när jag själv var med (fjärrlösare for the win hehe). Förvisso var jag inte så nöjd med dem i heller men det var ett steg närmare vad jag hade tänkt mig. Det var lite svårare att både fotografera och vara framför kameran när jag skulle hålla i en stor boll och kablar och ändå få rätt känsla, bildkomposition och ljus x)




Om det inte syns så står det "Electricity today, consequences tomorrow" i rutan! :)







Här är några typiska exempel från Benettons kampanjer. När jag nämner kampanjer här menar jag inte de kampanjer som skulle göra reklam för kläderna. Jag har i princip ingen aning vad för slags kläder Benetton säljer och jag har ändå gått på ett flertal föreläsningar som enbart fokuserade på denna kedja. Jag är mer intresserad av deras bildkoncept och semiotiken i deras kampanjer vilket såklart också föreläsningarna handlade om :)

Denna bild fick mycket upprörda protester på grund av att åskådarna tyckte att bilden var kränkande mot mörkhyade. De menade t.ex att det vita barnet fick "änglalockar" och det svarta fick "djävulshorn". Detta tyckte de att det anspelade på det västerländska synsättet att mörkhyade är "onda" och vita är "goda." Dessutom ser det vita barnet glatt ut medan det svarta ser dystert och fängslat ut.


Bildkälla

Bilden nedan är också en bild som protesterades. Detta var dels för att många tyckte att bilden speglade hur det var under slaveriet och triangelhandeln där svarta kvinnor fick amma vita barn. Jag har fått blackout för tillfället när det kommer till de olika termerna inom slaverihandeln så jag kan inte ge en mer utförlig förklaring än så :P Poängen är i alla fall att en del människor tyckte att bilden var kränkande mot de mörkhyade.


Bildkälla

Det finns mängder av liknande kampanjer som tar upp olika samhällsfrågor men för denna gång blev det bara dessa. Nu ska jag gå till sängs. Redovisning direkt klockan nio imorgon bitti! Efter körlektion på eftermiddagen håller jag långhelg, woho! :D


Photo a day; 30

Imorgon är det sista bilden på listan. Jag tror att utmaningen var en bra pick-me up även om det har blivit lite hoppigt emellanåt :)

På listan står det att jag skulle fotografera natur idag. Jag får väl medge att jag har suttit innanför skolans väggar större delen av dagen men jag tog med kameran under kvällspromenaden. Tyvärr tyckte jag inte att jag hittade något särskilt kul på vägen. När jag kom hem satt dock kisen i fönstret och med himmelen speglad i fönstret kan man ju kalla det lite natur-ish ;)



När vi ändå är inne på natur - och kanske för att jag vill ta med någon bild som har mer tanke bakom - kan jag lägga in några bilder från ett naturreservat som fortfarande ligger på topp hos mig dvs Kullaberg! Dessa bilder finns såklart redan här på bloggen någonstans men det skadar inte att upprepa ;) Det känns som att man har åkt till ett mer exotiskt land när man kommer hit trots att man fortfarande befinner sig i Skåne x)








 


Photo a day

Ojojoj, nu har jag missat tre hela dagar :P Här kommer de tre bilderna som har missats!

Fredagens bild skulle vara på min lunch. Så här är den! Resten från torsdagens middag, dvs lasagne! Ser inte särskilt nice ut i färg så bilden fick bli svartvit x) En kaffe på det såklart.



Gårdagens bild skulle vara något ljust. Lite kliché och jag har säkert lagt upp en bild på dessa ljushållare tidigare men dessa fick hamna framför kameralinsen återigen :)

Höll ni förresten Earth Hour igår? Jag, min syster och vännen Pauline gjorde och vi spenderade tiden med att spela Alfapet!! :D Jag har tjatat på min syster och vänner i säkert 10 år att vi ska spela detta men ingen succé :P Sen så fort syrran och vännerna skaffade Android-mobil så var det Wordfeud som gällde! Gaaah! Snacka om att vända kappan efter vinden x) Igår fick jag iaf spela det -riktiga- Alfapet fast med ultimatumet att det var enbart under denna timme och sedan aldrig mer x) Såklart fortsätter de spela Wordfeud :P



"Inside the fridge" stod det på dagens punkt. Jaha, jag tror att personen som gjorde listan fick idétorka. Men sure, här är insidan av vår källarfrys. En massa kyckling och glass för tillfället ^^)