Startsidan

Uppdatering från helgen ;)

Tack alla för en superduper helg :D Hur många kilon har man nu lagt på sig tro X) Jag får komma igång med simmandet snart ;)

I fredags blev det en spontantur in till Malmö på kvällen med vännen Ewelina ^^) Vi hade varit på partyhumör i eviigheter! Vi stack först till vad många kallar för Båten men nix, det passade inte alls oss! Inga dansgolv, kass musik och skumt folk. Vi drog alltså till KB för att komma igång på riktigt! Samma ös varenda gång!! Eftersom vi tyvärr (!) inte har nattrafik på vår tåglinje så blir det att ta första morgontåget hem. Det var ovanligt kallt denna morgon! Nattamat fick såklart bli ett meal på Donken :P Inga slagsmål denna gång. Halv sju kunde jag äntligen lägga huvudet på kudden ;D



På lördag eftermiddag bjöd jag några vänner på hembakad lasagne och tårta :) Tårtan beställde jag från grannens bageri :) Denna gång fick det bli mousse-tårta, mums!



Djuren var såklart också på lattjohumör i helgen >.< De har fått gå runt med rosetter runt halsen x) Har tyvärr ingen bild på det.



Under söndagen blev det fika med far och syster i Ystad :)


Så! Nu har jag gjort en uppdatering med lite bilder! Min kamera ligger mer eller mindre orörd för tillfället :(

Ska kila ner och tillreda middag nu. Om någon timme eller två är det dags för min fjärde körlektion :D Denna gång får inte mor följa med i baksätet och jag ska göra muskelavslappningsövningar innan jag sätter mig i bilen och kör hehe. Förra veckan sade läraren att det tog mig 25 min bara för att slappna av och lektionen är ju på 40 min. Jag brukar inte ha några problem när jag kör med mamma... eller ens med läraren iheller. Hon var chockad över att jag körde så kasst faktiskt x) Men jag måste säga att jag har varit ute och kört på riktiga landsvägar redan ^^) Fast mamma behöver i princip valium för att klara av att åka med. Jag är rätt nära diket och kör hehe.


9 september!

Ingen uppdatering på ett tag men bara för att denna flicka fyller år idag kan jag ju faktiskt göra ett inlägg :) Och för att jag inte har något annat vettigt att göra fram tills jag ska ta tåget... :P Under tiden spelar jag feel good-musik på högsta volym. Har ju faktiskt sovmorgon!! :D På dagens lektion ska vi teckna kroki... Det återstår att se om det blir naket eller påklätt haha >.<