Startsidan

Snackis

Oj, blogg.se har uppdaterat sig något :o Det var ett tag sedan jag var här inne. Kommer ju aldrig på något att skriva! Fast nu är det ju snart jul! Kan ju bjuda på ett inlägg! Ah, en liten julbild kan ju också dyka upp :) Lucky och Morris hälsar god jul till alla ;)



Nej, nu blev det tomt i skallen på idéer. Det är fredag natt. Vännen Pauline kilade nyligen hem efter ett flertal avsnitt av NCIS.  :) Det har blivit en liten tradition att träffas och se NCIS ihop. Jag har sjunde säsongen på dvd och Pauline har inte sett hela än :) Imorgon ska my girls och jag träffas och ha lite julmys ihop. :) En julfilm och julklappar kan inte bli fel :)

Hoppas ni har hunnit fixa alla julklappar! Mina var klara för ett tag sedan hehe :) Behövde ha det avklarat så att jag kunde ha bättre koll på min budget :P Jo, och så är julklappshandeln en av de roligaste sakerna på året!! Budgeten har varit rätt knaper det senaste halvåret och lär vara det fram till slutet av januari. Man tycker att csn-bidrag bör vara tillräckligt och särskilt om man bor hemma x) Det är otroligt hur snabbt det försvinner när man har betalat tågkort och övriga månadsutgifter!

Min största synd är såklart kaffe på caféer som Espresso House x) Ah och den goda bageln på skolan! Hur kan man motstå brieost?! Den senaste tiden har jag kört med att jag ska hoppa av en busshållplats tidigare och gå ner till citytunneln genom Anna Lindhs plats. På så sätt behöver jag inte passera varken EH eller Pressbyrån eller andra lockande impulsköp inne på Malmö Central. Istället får jag köpa kaffe på skolan för en tia och där kan jag bara välja svart som jag egentligen föredrar hehe.

Idag unnade jag mig dock en latte på EH :P Det var sista dagen idag som jag behövde pendla :P Lär inte vara i Malmö på ett tag iom jul. Såklart tar ju inte studierna uppehåll bara för att det är jul! Har ett arbete att göra inom teckning och kognition som ska vara klart den 13:e januari... It's a pain in the *beep*. 

Jag lånade hem två kursböcker idag till nästa termin. Såklart får man ju med sig en massa övriga böcker som man egentligen vet att man inte lär läsa ut och antagligen lär glömma att lämna in i tid :P Nio böcker sammanlagt denna gång. Hm, inte så farligt...

Är rätt exalterad att jag redan har alla böckerna till den ena kursen :) Dock har jag redan gått en nästan exakt likadan kurs så det är ett dilemma om jag ska fråga lärarna om mitt tidigare betyg kan godtas. Känns ju lite meningslöst att läsa en kurs som är så snarlik en jag redan har gått. Det är ett enda lärandemål som skiljer och att denna kurs är 15 hp istället för 30 som den jag har gått. Samma lärare å så annars... Frågan är dock vad jag ska göra under dessa veckor istället :P Är sugen på att gå intensivkurs med körskolan när jag har kommit till moment 8 (8 är det lägsta momentet för intensivkurs på min skola). Detta hade varit ett ypperligt tillfälle att få det gjort eftersom jag inte lär ha föreläsningar. Fast nja, antagligen lär jag behöva gå kursen så jag ska nog inte planera in något än.

På tal om körskolan. Jag har gått mina 10 körlektioner från mitt startpaket nu :/ Nicht gut! Jag har bara kommit till moment 5 som är backning och parkering etc :/ Det är en helt annan sak att köra med lärare och med handledare. Jag kör både med mor och far och jag har blivit relativt van med att köra såväl inne som utanför tättbebyggt område och smalare och större landsvägar etc (fast jag kör fortfarande inte snabbt nog enligt min far och körläraren)...  

Skurar och stormigt väder har jag testat på ett flertal ggr (inte frivilligt lol) och mörker har jag testat men bara några fåtal ggr. När jag väl kör med körläraren så blir jag dessvärre hyper och pratar non-stop :P Förförra lektionen hade jag tidigt på morgonen och den lektionen var nog en av de bästa. Jag skyller på att jag var i zombie-mood och hade inte vaknat till tillräckligt för att bli stressad. I slutet av lektionen blev det sämre för då hade jag nog vaknat till x) Synd att det praktiska inte går lika bra som det teoretiska. Jag känner mig "överredo" att göra provet :P

 Alla STR:s 1550 teorifrågor är avklarade, completed, finished! :P




Nej, nu ska jag nog kila till sängs. Mycket text helt plötsligt! Au revoir!