Startsidan

Smygehuk

Halloj!

 

Jag vet inte om detta kanske är sista gången jag skriver här på bloggen, det återstår att se. Bloggen var ju från början tänkt att vara ett sätt att ”dokumentera” och kommunicera om hur allt gick ihop nere i Grekland, som en semesterdagbok. Nu känns det lite diffust att skriva om något trivialt som min vardag :P We all have been there, done that :P


Hur som helst hade jag tänkt lägga ut några bilder från när jag och far var ute och fotograferade härom dagen. Vi tog en sväng till Abbekås och Smygehuk. Jag lade in en bild på fotosidan.se och woho, jag fick 16 goa kommentarer och två personer lade bilden som favorit =) (fast den ena personen var min far haha). Jag heter btw heyholetsgoto på fotosidan.se. Yes, jag är Verkligen Kreativ :P Not.


        

Min underbaraste faster I. och hennes barn har diktat ihop en liten sång till mig :) Så kärt av dem =') Nu vill jag till Sigtuna mer och mer! Låt det bli sommar!



En sång till Jennifer
 

Jennifer du är den bästa vi vet

Du kan känna dig trygg i din hemlighet

Du är en favorittjej

Du är en favorittjej

Vi tänker mycket på dig"



Ett boktips: Ann Heberlein - Jag vill inte dö, jag vill bara inte leva. Har legat och sträckläst den nu (en av de få böcker/texter jag har orkat läsa på sistone - så trött på bokstäver!). Jag såg den i bokhandeln på CRC i Malmö och boktiteln liksom bara sjöng ut det jag själv inte kunde säga. Väldigt bra och känslosam bok =)

Byebye


Kurslitteratur säljes :)

Hejhej

 

Jag har lagt ut en annons på blocket.se där jag säljer mina böcker från första terminen :) 22 böcker ska skickas ut och få nya ägare. 2 böcker är redan så gott som sålda och det tog två timmar eller nåt :)

 

Klicka här så kommer ni till min annons :)

  

Ska strax kila vidare hem till E. När jag kommer hem ska jag tillreda kycklingfilé och hm, det får bli potatisklyftor. Vi har brist på idéer :P Imorgon är det måndag, the day we hate...

 

10 underbara låtar :) Listan drog jag från ”min” Mixpod (i navigeringen). Har ju lagt till en musikspelare här. Hade inget att göra och jag kände för att leka med koderna :P Låtarna kommer direkt från Youtube.

10. Evanescence - Lithium MV

11. Michael Jackson's Beat It

12. Green Day 21st Century Breakdown Live @ Webster Hall NYC May 19 2009 Official

13. Green Day - 21 Guns - Live Version - 21st Century Breakdown

14. Armageddon Leaving On A Jet Plane

15. Come Josephine In My Flying Machine-original Soundtrack

16. Tennessee - Pearl Harbor Recap - True HD 720p

17. Avril Lavigne - Digital Rebel XSi

18. Avril Lavigne - "Canon ELPH" Commercial Nº1

19. Breathe No More


Ett sent inlägg

Tjenare!

 

Nu skriver jag igen, det var ett tag sedan. Det blir lite idétorka när man ska skriva :P Inte för att det inte händer något xD Jag har loggat in på blogg.se vid ett par tillfällen för att skriva något men när jag väl har ett dokument öppet så säger det stopp ;)

 

Idag hade vi en PVK-föreläsning i skolan. PVK står för perifer venkateter och man använder denna kateter när man ska tillföra infusioner genom en perifer ven. Lite halvdrygt att lyssna på, men det är troligen mer intressant under träningen. Då är man ju också i miljön.

 

Imorgon är vi ”lediga” men jag ska ändå in till Malmö, suck! Jag har haft kontakt med en kurator på Studenthälsan (en verksamhet som tillhör MaH) ett par tillfällen nu och jag ska dit imorgon igen. Är smått motiverad till livet, skolan, framtiden osv. Jag har haft kontakt med kuratorer sedan högstadiet (lite från och till) men det är först nu som en kurator skickade mig vidare till en läkare. Wohoo, nu känns det som att en process har satts igång. :) Jag pratade med läkaren idag och vi bestämde att han skulle skicka en remiss till vårdcentralen här i byn angående en kurator (eller liknande). Studenthälsan erbjuder inte regelbunden kontakt vilket jag skulle föredra. Jag har även börjat på medicin mot depression.

 

Jag vet inte om jag fortsätter att studera i nuläget. Något drastiskt måste ske/påverka mig för att jag ska fortsätta. Få lite känsla och uthållighet för det... Dock hamnar man ju i ett kritiskt läge då man inte får in pengar på kontot... Men jag bor fortfarande hemma så jag behöver inte tänka på hyran mm på samma sätt som om jag hade haft egen lägenhet. Men alla måste ju dra sitt lass och bidra ekonomiskt ändå, och sedan vill man ju kunna köpa något som gör en glad osv. Jag har aldrig jobbat tidigare, förutom sommarjobbet i Grekland, så jag är rätt hispig av mig gällande detta.


Innan jag går och nannar kudden har jag tänkt lägga ut några bilder som vanligt :) Gamla dock :P

 

Bild på mig i Grekland (ännu en gång), tagen av Elin. Närbild! Man får väl bjuda på sig själv. Nu sitter vi iaf på ett café uppe i bergen. Utsikten härifrån var underbar! =) Här är även två andra bilder från Grekland... Just random views...

    

 

Dessa foton har Paula, en vän, tagit :) De är ungefär ett halvår gamla. Jag försökte posera så gott jag kunde men jag kan inte säga att jag är helt bekväm framför kameran ;) Men det är klart att vi måste ha fler sådana här ”fotosessioner” med intressanta inslag :)

    


Idag filmade jag Morris lite grann – för att vara katt är han riktigt medveten om kameran xD Idag däremot låg han och jäste i syrrans knä och han såg milt frustrerad ut för att han inte fick vara ifred. Men jag kunde inte hjälpa det hehe. Jag fångade även några screencaps som jag tyckte var helt okej. Morris (och Lucky) är mina två riddare som hjälper mig att ta mig igenom vardagen. xD

  

Nu ska jag strax kila till sängs.

 

Bye bye, auf wiedersehen, kali nichta, hejdå och godnatt =)