Startsidan

Tricks of Barney!

Look at this video of Barney!! =D Barney is a lovely Border collie dog and Meg price is his owner :) A wonderful pair! I don't know why I write this in English but still I am x)

http://www.flickr.com/photos/25822731@N02/5025444181/in/contacts/
 

Har ni röstat!!? :)

Nu är det minst en vecka sedan jag skrev något här :O Yikes, rena rama katastrofen! Ehem, inte direkt ;P

Fotopluggandet är i full gång; jag blåser i genom kursböckerna, har än så länge haft uppgifter klara i tid och folket i klassen är fintfint :D Hur kul som helst! Bara idag har jag läst i genom en bok på ca 200 sidor: Fotografi - en introduktion. Steve Edwards (2007). En liten nackdel med dagen är väl att jag har druckit för mycket kaffe xD Att ligga i soffan större delen av dagen (med en katt som sover som en säck potatis ovanpå magen) och dricka x-antal koppar kaffe var tydligen ingen större hit för min nu skakiga kropp. x) Det hade varit skönt med en joggingtur nu!! Lite väl mörkt för min smak dock...


Valvaka ikväll!!! Detta är olidligt spännande!!! ;)  Har ni röstat!!? :)


Kanske bra att nämna att dessa bilder är t...

dsc01438 (MMS)

Kanske bra att nämna att dessa bilder är tagna med mobilkameran :-P Vad kan man då förvänta sig hehe (det finns undantag såklart). Sitter på tåget på väg hem. Trött.


Jag vet inte hur denna bild ser ut på en d...

dsc01453 (MMS)

Jag vet inte hur denna bild ser ut på en datorskärm men kan ni skymta "svanarna"? XD I lördags blev jag som besatt med att fota värmeljus haha. Ni vet, fota, skaka kameran som en galning och tada, skumma foton xD Maria blev toss på mig :-D


Carpe Diem, Seize the moment =D



Haha, bild på mig från i lördags x) Släkten var hemma hos oss :) Jag och kussen Maria spenderade kvällen i uterummet med värmeljus, filtar och såklart lite Sourz Apple xD Kvällen avslutades med att vi gick ut med Lucky och försökte lära honom några trix x) Jag trillade i backen en gång och har nu tradiga ärr på ena benet :P Men kul hade vi :)


Heat

Sitter och mumsar på Aladdin Hjärtan (Marabou) som jag fick av morsan :) Mums. Senare idag kommer släkten och då bjuds det på hemmagjord smörgårdstårta och Budapesttårta :) MUMS! Kussen Maria kommer att sova över här så förhoppningsvis blir det en massa kul hela dygnet ^^)

Jag tackar för alla presenter och grattis-önskningar!! ^^)

Denna parfym köpte jag förresten igår :) Riktigt väldoftande ^^)
Bildkälla: http://network.nationalpost.com/np/blogs/

:-D (mms)

dsc01298 (MMS)

:-D (mms)


Fotogalleriet [Format]

Idétorka... Vad ska man skriva...

Ett hett tips är att besöka fotogalleriet [Format] i Malmö (Friisgatan 15b). Jag var på studiebesök där idag. Yes, jag går härmed kursen Den fotografiska bilden! Woho för mig! :) Fram till den tolfte september har de en utställning med bilder tagna av Sara Appelgren, Pernilla Zetterman och Johan Willner. Det gemensamma temat är tidslighet. Info om utställningen finns på denna länk: Om utställningen
Länk till galleriets hemsida: Fotogalleriet [Format]


Bilder på vovven vår.


Whatever


Reflexskärm ^^)

Reflexskärm köpt! =D Ett litet fynd alá Tradera!

Bilden tillhör säljaren!


Ni som är osäkra på vad detta är för något kan läsa här...

"Syftet är att förstärka ljuset, minska skuggorna i motivet och jämna ut kontrasterna. Reflexskärmen gör att ljuset studsar tillbaka och på så sätt lyser upp de mörkare delarna i bilden. Istället för störande skuggor och dåligt ljus får du den känsla i bilderna som du vill ha. Allt du behöver är en tålmodig kompis som håller i skärmen – eller ett stativ som kanske orkar hålla ut lite längre …"

Källa: Reflexskärms-guider

Bild tagen av syrran. Sommaren 2009. Vi flummade bara runt medan vår fader förberedde kameran :P Jag är medveten om att jag inte riktigt håller skärmen rätt hihi ;)


God morgon Sverige !

Nu blir det storstädning och en massa musik i öronen! Här hemma ska det vara kräftskiva ikväll och det krävs väl att man rensar upp lite. :P För min del är det en 20-års fest för två vänner som gäller. :D Tagga! 


Vinst :)

Tradera-vinst, woho! x) Ett paket rökelse och så den här fina prydnandssaken :) Lite sentimental får man vara ibland. Jag har varit inne på änglar-spåret ett tag nu också. Nu hoppas jag på reflexskärmen även om den kostar någon summa mer. Det jag har köpt än så länge har legat kring en tia och tjuga - inga direkt skuldkänslor där ;)

Bilderna tillhör säljaren.


Tradera-nörd :)

Njahahaha!! :] Jag har suttit vid Tradera idag x) Värsta nörden har jag varit! Allt mellan himmel och jord har i princip skrivits in i sökrutan. För tillfället är jag med i fem auktioner :) Olidligt spännande! Det handlar om ett paket rökelse, en reflexskärm, en tröja med tryck och en riktigt vacker prydnadssak (änglar). Men den stora grejen är såklart Harry Potter-spelet! HP och De Vises Sten till Playstation xD Jag känner redan att det kommer bli en nostalgisk, otrolig återupplevelse haha x)

Min minneslista på Tradera är värd på så där ca 16 olika prylar än så länge. Vill ha! Det blir automatiskt en del lolita- och rockabilly-inspirerade saker. En klänning med cupcakes-motiv, cupcakes-örhängen och muffinsformar m.m.

Några förlorade auktioner har jag och denna klänning var en av dem. Visst var den apsnygg!! =)




Några bilder från idag :)


Första gången på Länge som man sitter på t...

dsc01228 (MMS)

Första gången på Länge som man sitter på tåget så här tidigt! Lucky och jag hade knappt några bekymmer med att komma upp ur sängen woho!